Spontan feedback

Här har jag samlat in en del av den skriftliga spontana feedbacken jag fått genom åren. Namnen och vissa, och i sammanhanget, oväsentliga, textrader har jag utelämnat. Tack alla fina människor! 
Det har varit (och är) både en ära och glädje att få möta er!

 

Har satt en annan väninna på att göra din "manual" så hon kommer nog snart att beställa tid hon med.
Desto mer man orkar och desto mindre irriterad man är, ju mer kärlek känner jag för min dotter numera.
Och blir glad när hon frågar mig om vi ska göra något ihop ❤
Stora kramar
2013-05-13

Ja det Nya året har för mig börjat bra i många sammanhang och då främst just för att jag börjar återfå livet. Jag börjar helt enkelt fungera som en människa. En människa med lite mer ork nyfikenhet och framtidsvisioner. Tror jag nämnde det till dig sist men tål att sägas många gånger om. Idag mår jag mycket bra. 
Så mitt 2013 ser jag bara ljust och med tillförsikt på. Hopas även ditt Nya år blir till det bästa. 
Allt gott så länge och Bästa hälsningar!
2013-01-03

Som alltid vill jag påpeka hur bra jag mår av dina rekommendationer, det är ju därför jag skickar mina nära och kära till dig.
Vänligen
2013-01-03

Kära Madeleine!
Tack för din fantastiska kunskap, jag har blivit så mycket bättre med dina tillskott!
Stor kram
2012-10-09

Själv har jag börjat inse att jag förmodligen dragits med mitt problem under riktigt, riktigt lång tid utan att veta om det. När jag sedan sattes under stor psykisk press rann bägaren över. Men som sagt, nu känns det som att jag är på rätt köl och dessutom med bra kunskap om vad som sker/skett i kroppen. Det som verkar vara svårast att få bukt på är mitt låga blodsocker, men som man säger så byggdes ju inte Rom på en dag så jag får väl ta det lite om sänder och ha tålamod.
Ville bara skicka dig ett par rader och sända dig ett stort tack. Ser fram emot vår nästa session.
Varma hälsningar
2012-08-28

Hej Madeleine
Jag hade en skypesession med dig i början av april och tänkte jag skulle skicka lite positiv feedback till dig.
Har sedan jag började med de olika kosttillskotten du rekommenderade mig sakta men säkert börjat må mycket bättre. Man kan väl säga att jag är mig själv igen, en fantastisk känsla då jag ett tag trodde att jag höll på att bli tokig. Jag har inte tappat mängder av hår under sommaren som jag brukade göra och använder så gott som aldrig min astmamedicin.
Nu under sommaren har jag läst en jättebra bok som du säkert känner till "Adrenal Fatigue: The 21st Century Stress Syndrome" av James L Wilson. Fantastisk bok som jag lärt mig mycket av och som gjort att jag inser att det finns mängder av personer som går runt och mår dåligt utan att förstå varför och inte får någon hjälp från vården.

Hi Madeleine,, sorry I have not been in touch - it's because I have been so healthy and happy thanks to you and your wonderful work!  All the best x
2012-08-26

Tack för den fantastiska hjälp jag har fått av dig. Det är snart en månad sedan jag påbörjade min behandling på dina rekommendationer och jag känner verkligen en stor skillnad! Inget är värt mer än att må bättre när man har känt sig låg av olika anledningar. Absolut ingenting slår att må bra och känna att man kan påverka hur man mår genom enkla val. Tack för att du är med och hjälper till i en sådan process.
Jag är jätteglad över att ha börjat gå till dig för hälsokonsultationer!
Med varma hälsningar
2012-02-15

Hej Madeleine, min räddande ängel.
Kalle mår otroligt mycket bättre, det börjar fungera i skolan igen. (Igår t.ex. skrev han en krönika som blev så bra att fröken läste upp den för klassen). Mycket gladare och mer harmonisk. Han har börjat träna på gym med sin far, vilket ju också är stärkande både för kropp och själ.
Ha det så bra!
2012-02-08

Hej Madelene!
Jag har varit hos dig för fyra år sedan. Jag mådde inte bra då och du hjälpte mig med att bli starkare i kropp och själ. Jag fick råd av dig som jag följde och jag blev mycket bättre och insåg vad jag måste göra för att bli friskare och för att må bättre i mitt liv.
2012-01-07

Hej Madeleine!
Jag har varit helt sockerfri sedan början av september och känner att jag verkligen har vänt blad när det gäller min egen hälsa. Jag håller på att behandla mig själv och tänker ofta på hur rätt du haft angående min behandling. Var i dag för första gången inne på din hemsida som ju var underbar! Jag är själv jätteintresserad av att utbilda mig inom Reconnective Healing då jag har sysslat med energimedicin ganska länge på "hobbynivå". Ett av skälen till att jag tyckte det kändes naturligt att gå till dig från början var din härliga healingenergi. Kram
2011-12-15

Som alltid när jag träffar dig var jag alldeles glad i själen efteråt:)
2011-11-16

Jag är helt klar i huvudet men blir lite sänkt emellanåt, har inte riktigt glädjen att göra saker. Eller kraften, jag vet inte. Men hur som helst har du gett mig ett helt nytt liv! Det går inte att jämföra hur det har varit! Skulle aldrig få för mig att gå och lägga mig mitt på dagen (finns inget behov) eller att tycka att det känns som en mycket svår uppgift att ta mig från köket till vardagsrummet. Så var det då!

Jag tränar tre gånger i veckan, har energi på jobbet, är pigg när jag åker därifrån, gäspar aldrig längre, är knappt "bakfull" alls, känner mig mycket mer levande, den vidriga hjärndimman är borta med vinden, och jag vaknar efter ca 8 timmar och känner att jag är utsövd. Tidigare vaknade jag med kraftiga influensakänslor varje dag och jag grät inombords när jag var tvungen att stiga upp...om jag kom upp! Ja, listan kan göras mycket längre, men du vet ju detta! Tack ännu en gång!
2011-01-09

Hej Madeleine 
Tack för du varje gång jag träffar dig ger mig sådan tro och sådant hopp om en ljusare framtid, bara genom att vara den du är Jag och Johan får alltid massa god energi efter våra Stockholmsresor till dig. Nu är jag fylld av god energi, och har gett mig fanken på att bli frisk och kry och levande igen!
Jag lyssnar bättre än någonsin på min kropp nu uti fingertopparna, vad den vill ha och inte!
Önskar dig den bästa av dagar.
Stor Kram
2010-11-11

Kära Madeleine!
Tack för snabb hjälp! Undrens tid är icke förbi. I dag har jag hjärna igen!
Du gör skillnad i mitt liv, jag blir glad bara och höra din röst!
Varm kram
2010-09-02

För ett halvår sedan kom vår efterlängtade lilla tjej, tack vare dig! Ett stort gudomligt tack!
2009-08-13

Jag vill tacka från djupet av mitt hjärta för den hjälp du ger Madeleine Marcus.
Jag hade hamnat i en ond cirkel beträffande mina tankar och känslor, som i sin tur ger fysiska symtom, som i sin tur ger ångest, och så håller det på. Du har hjälpt mig att bryta detta mönster. Från hjärtat
2009-04-15

Hej Madeleine!
Jag har varit kund hos dig tidigare. Första gången vi träffades var, om jag minns rätt, våren 2002. Då hade jag problem med min hals, svårt att andas och hes. Andra gången vi träffades var sommaren 2007. Då var det magen som inte fungerade. Båda gångerna har jag blivit bra av de kosttillskott som du har rekommenderat.
2009-02-10

Hej Madeleine,
Jag var några gånger hos dig i mars och april förra året. Hade problem med leder och hud bl a. Ville också gärna bli gravid – vilket jag blev nästan direkt efter första besöket hos dig! Nu har vi precis fått vår lilla pojke, som kom på julafton! Jag har mått toppenbra under hela graviditeten – faktiskt bättre än någonsin på många år.
2009-01-09

Hej Madeleine
Tack för senast. Jag var jätteledsen efteråt när jag förstod vad jag har utsatt mig själv för, men nöjd över att jag tar tag i det! Jag hade verkligen våndats innan och det tog mig ett år att ta steget och ringa dig. Jag var så rädd över att behöva berätta om det som jag ständigt försöker dölja, i kampen att verka "normal". Men tack vare din inställning och ditt bemötande kände jag mig bara trygg och förstådd. Tack!
2008-09-07

Hej Madeleine!
V år dotter, har varit hos dig 2 gånger för hjälp med utslag etc. Hon har blivit mycket bättre i utslagen, humöret och planeringen kring kosten. Tack för din professionella hjälp! Hon trivdes hos dig och tyckte du var bra på att förklara mycket som hon funderat på. Förtroendet visade hon genom att följa dina råd till "punkt och pricka" :-).
2008-08-10

Hej Madeleine, hoppas att allt är bra med dig. Jag skall tala om för dig att jag verkligen mår bra tack vare dina kurer och hur tacksam jag är för din hjälp! Det är en process som inte går helt snabbt alltid och som vacklar ibland, men utvecklingen..tack vare dig har jag upptäckt mycket och mår så mycket bättre i kroppen än på mycket, mycket länge, kanske så långt jag kan minnas! Ha det bra så länge!
2008-08-06

Hej Madeleine,
Tack så mycket för igår, du gjorde ett mycket starkt intryck på mig - både som person och det du står för och förmedlar. Jag ska verkligen ta tag i mitt liv och försöka lyssna mer på mig själv, jag inser att jag måste det. Tack för bilderna, spännande att kunna se sitt eget blod på det här sättet. Ha en skön sömmar!
2008-06-27

Vi har träffats då jag har varit med när min dotter har besökt dig. Vi sökte ju upp dig för att se om det gick att stärka hennes immunförsvar. Du har lyckats bra. Nu är det ett tag sen vi sågs men peppar, peppar, ta i trä, så har hon hållit sig frisk sen dess. I skolan har det också fungerat bra så vi är helnöjda, allihop.
2008-06-03

Hej Madeleine!
Jag vill först och främst tacka för att jag fått träffa dig. Mycket har redan förändrats i mitt liv och jag har äntligen hittat rätt spår efter mycket letande. Jag vågar lita på min intuition nu och jag vet att det blir bra. Jag börjar uppleva saker och det känns som om jag har hittat hem. Kram
2008-02-23

Hej Madeleine!
Jag, och alldeles säkert många med mig är oerhört tacksamma för det 100 procentiga arbete du gör,
när jag har kommit till dig har jag ibland tänkt att du nog måste vara en "utifrånkomande" som kommit till denna plats för att hjälpa till. Du gör så otroligt mycket mer än det man betalar för känns det som!
Man blir upplyft, man kommer i kontakt med sina "ursprungsenergier" och man känner hopp och tilltro till sitt eget läkande igen! Detta är sanning och jag hoppas verkligen att du tar till dig den, för du gör ett jättejobb. Tack för att du valt att göra det värdefulla jobb du gör, du har en stor plats bland människor, Madeleine. Många kramar.
En som fått stor hjälp av dig!
2007-11-08

Ett stort tack för all hjälp jag fått av dig. Du har gjort en stor insats för mig och min familj och vi kommer alltid att vara dig tacksam för det.
2007-11-06

Hej!
Jag ville bara tacka för idag. Vår dotter har varit tveksam till vårt besök och hade en idé om att det skulle vara någon tant som pekade med hela handen och bestämde att hon bara skulle äta vegetariskt och sköta sig! Men hon var så nöjd och glad efteråt och tyckte att du hade förmedlat saker på ett intressant och fint sätt att hon kände sig inspirerad att göra något åt sin hälsa!
2007-11-02

Hej Madeleine!
Tack för att du hjälpte mig med vad jag ska äta för kosttillskott osv. Det var ett väldigt intressant besök! Du ska veta att du är en av de människor jag mött som utstrålat mest värme och livskraft. Du har verkligen förstått vad det här livet handlar om och jag beundrar ditt sätt att förmedla det, det behövs fler som du! Kram
2007-10-30

Ja du Madeleine. Det ser ut som om ett under har skett!
Jag skrev ju till dig den 12/10 om mitt livslånga problem med illaluktande gaser och avföring. Jag köpte av dig de preparat du rekommenderade. Efter en veckas användning kom vändningen! Nu är det till 99 % luktfritt både gaser och toabesök! Jo jag har fortfarande något litet gaser men det är uppskattningsvis 80-90% mindre än innan. Kanske blir jag helt bra även där? Håller detta streck är du värd Nobelpriset Madeleine! Ja jag tycker det!
En positiv bieffekt som det verkar ha är att jag fått en sådan enorm energi! Överskottsenergi!
Och jag har blivit så glad! Ja du Madeleine jag säger bara tusen tack! Jag är salig!
2007-10-27

Hi Angel,
Thank you so much for your visit and help! No fears, not even fears for fears have come up! It felt great having you here. Love and Light to you!
October 2006

Hej Madeleine!
Jag vill varmt tacka dig för den hjälp du gav som näringsterapeut! Jag mår så otroligt mycket bättre nu både till kropp och själ och du hjälpte mig på ett väldigt värdefullt sätt både till läkning och nya vägval. Allt gott önskar jag dig!  Varma hälsningar.
2005-11-04

Hej Madeleine!
Ville bara skriva och berätta om en fantastisk upplevelse som jag hade häromdagen. Jag har på din inrådan försökt att ta en stund varje dag till att slappna av och försöka lyssna inåt - vilket inte alltid är så lätt... Men så plötsligt en dag fick jag kontakt, det var som om hela jag fylldes av värme och ljus när det gick upp för mig vad som verkligen är viktigt och betyder någonting för mig. Tack för att du gav mig en knuff i rätt riktning! Med vänlig hälsning
2005-10-02

Just to let you know Madeleine that I met some friends last night whom I haven't met for several weeks. They were amazed at how much I'd improved lately. They kept telling me how much better I look.
It’s lovely to hear this. I have heard so often how tired and thin I look. It's nice to find a change.
Thank you for all your help. Lately I have been feeling very much better in myself.
Look forward to seeing you on your next trip to Ireland. With love
2005-05-04

Hej Madeleine!
Tack för att du påminde mig om att jag ska lyssna till mig själv! Det är ju jag som bestämmer över mitt liv, eller hur? Och min kropp bara strålar av lycka för nu gör jag ju som den vill!
Madeleine, tack för att du finns! Stor kram
2005-02-01

Hej!
Sedan mitt besök för en vecka sedan fungerar nu magen jättebra, utslagen håller på att försvinna och mensen har återkommit. Och jag mår mycket bra!
Tack Madeleine!
2004-06-16

Hej Madeleine!
Tack för dina råd. De har verkligen hjälpt mig. Framförallt har jag inga som helst problem med gaser och uppstötningar längre. Laktosfrukosten har bytts ut mot havregrynsgröt med nyponsoppa, äter mer fisk och kyckling och snaskar nötter. Jag tror inte jag behöver något mer besök, mår helt enkelt bra nu. Tack än en gång. Jag skall rekommendera dig till andra som har liknande problem.
2004-06-12

Hej Madeleine,
Jag tänkte återkoppla till dig om mig och min familj och vår hälsa. Kort och gott kan sägas att vi alla mår bra. Jag och min dotter var på besök hos dig i början av september och de recept vi fick då följer vi. Eftersom allt utvecklas åt det positiva hållet känner jag att det är bra att fortsätta på den inslagna vägen och återkomma till dig för en uppföljning i vår. Må gott och sköt om dig! Kram
2003-11-21

Hejsan Madeleine!
Jag skulle bara vilja meddela att du gjorde något underbart med mig närjag var hos dig! Sedan 1½ år har jag haft ett ökande problem med huvudvärk och migrän. Strax innan jag var hos dig hade jag det värsta migränanfall någonsin (sa jag det kanske?)! Det var verkligen fruktansvärt. Alltsedan jag var hos dig har jag inte haft någon migrän (peppar, peppar) och bara ytterst lite huvudvärk! Och ändå har jag haft 2 ägglossningar och 2 mensar; som är den största faran. Tack snälla du! Stor huvudvärkslös kram.
2003-02-12