Ge bort en hälsorådgivning

Vill du ge bort en hälsokonsultation som gåva? 
Ett enda möte kan göra stor skillnad för en kär väns framtida välmående. 
Det finns flera enkla sätt att lösa det praktiskt på, men det enklaste är att köpa ett presentkort

Pris 1900 kr. 
 

Så här går en hälsorådgivning till

Omfattande hälsointervju
Vi går igenom din väns hälsoutvärdering, precis lika noga som vid mer djupgående och långsiktiga behandlingar som kräver uppföljningar. 
Det som skiljer sig är att råden kring kost- och kosttillskott kommer att se lite annorlunda ut, då vi inte förväntas göra någon uppföljning. 

Genomgång av provsvar
Finns det färska provsvar från vården, så går vi även igenom dessa. Har din vän inga provsvar, men vill ta prover inför vårt möte, rekommenderar jag testpaketet som heter Madeleine Marcus Screening.

Personliga kostråd
Personliga kostråd

Skräddarsydda kostråd för egenvård
Kostråden kommer att baseras på din väns nuvarande hälsostatus och situation. Jag förklarar hur olika livsmedel påverkar kroppen och hur och vad man kan äta för att må så bra som möjligt. 

De värsta hälsobovarna tas bort och råden läggs upp i samråd med din vän. Skillnaden från kostrådgivningen man får när jag arbetar långsiktigt med uppföljningar är att de här råden blir lite mer flexibla. 

Kosttillskott
Kosttillskott

Egenvårdsprogram med kosttillskott 
Ett egenvårdsprogam innebär att jag skapar ett personligt kosttillskottsprogram som din vän kan använda sig av under minst ett år som en hjälp till att bibehålla eller förbättra sin nuvarande hälsostatus.

Jag ger exakta skriftliga råd om de olika produkterna, samt hur och när man ska ta dem.
Produkterna är av högsta möjliga kvalitet i fråga om renhet och biotillgänglighet, samt är fria från GMO (genmanipulerade organismer) och svartmögel. 

Din vän har möjlighet (men inte skyldighet) att köpa kosttillskotten av mig till fördelaktiga priser och hen sätter själv gränsen för hur mycket de får kosta per månad. Det går oftast att få riktigt fina egenvårdsprogram för runt 500 kr i månaden. 

Så här kan det se ut vid ett skypemöte
Så här kan det se ut vid ett skypemöte

 

 

Sidan är uppdaterad 210809