Nyhetsbrevet, Livstipset!

Få erbjudanden, hälsotips och nya rön direkt i inkorgen via mitt nyhetsbrev, Livstipset!
Läs det sista nyhetsbrevet här
 

Viktigt meddelande 210809

Flytt och ändring i min verksamhet
Sedan rädslan för corona spred sig i vårt land våren 2020, tappade jag det kundunderlag jag behövde för att kunna bära hyran för en besöksmottagning. I stället erbjöd jag att ta emot de som ville besöka mig till min lilla enrummare i Tyresö.

Nu står jag själv inför en flytt till en annan bostad i slutet av augusti.
I den nya bostaden kan jag inte fortsätta att ta emot besök på det sätt jag gjort hittills och än så länge är det alltför osäkert om en separat mottagning kan bära hyran, varför jag har stängt möjligheten att boka nya fysiska besök hos mig på oviss tid.

Videorådgivnigen fortsätter
Sedan 2020 har många lärt sig att hantera digitala möten och videorådgivningen har ökat dramatiskt i min verksamhet.
Ett digitalt möte ger naturligtvis inte samma sak som ett fysiskt, men fungerar ändå mycket bra och förutom den levande blodanalysen, tas alla andra prover antingen hemma hos dig eller på ett labb, precis som tidigare.

Inför varje videomöte gör jag ett omfattande förberedande arbete så att vårt samtal ska löpa så smidigt som möjligt och precis som vid besöken, får du all skriftlig information i vår gemensamma molnmapp. Här kan du läsa mer om hur det går till.

Friskvård
Kostnaden för konsultationen räknas som friskvård. Har du en friskvårdspeng från din arbetsgivare som du kan nyttja, lämnar du bara in kvittot från mig.
 
Är du osäker på om videosamtalen är något för dig?
Mejla mig, så bokar vi en tid när jag ringer upp dig för ett kort samtal.
 
Varmt välkommen!