Riktigt bra kosttilllskott och hälsoprodukter

Alla kosttillskott jag rekommenderar är fria från GMO (genmanipulerade organismer) och svartmögel och är utvalda för dess goda upptagningsförmåga och renhet. Välkommen att köpa produkter på min mottagning under ditt besök eller för avhämtning enligt överenskommelse. Priserna ligger 5–10 % under rekommenderat försäljningspris. Här hittar du alltid en aktuell prislista:   

Vill du handla i Stockholms city eller online hittar du bra kosttillskott och andra hälsosamma produkter som ekologisk inredning m.m. nedan. När du gör din order via de här butikerna, ger det mig en liten provision på ditt köp. Lifeland och Örtagubben kräver en speciell kod som du som är kund hos mig, får direkt av mig. 
Det kostar dig inget extra, men är till stor hjälp för mig så att jag kan fortsätta att arbeta med det jag brinner för – att hjälpa människor till en bättre livskvalitet och hälsa.

 

Lifeland på Norrtullsgatan 25 A på Odenplan i Stockholm erbjuder så gott som alla produkter som jag arbetar med.
Du som går under min behandling eller har gjort det tidigare och brukar beställa varor från mig erhåller en speciell kod av mig som ger dig en bra rabatt på både onlineinköp och köp i den fysiska butiken. 
Samarbetet är nytt och om du inte fått koden ännu kan enkelt mejla mig, så hjälper jag dig. 

Örtagubbens välsorterade butiker finns på Odengatan 37, vid Odenplan, samt på Nybrogatan 41 vid Östermalmstorg i Stockholm.
De säljer många av de produkter jag arbetar med. Du som går under min behandling eller har gjort det tidigare och brukar köpa produkter hos mig erhåller en speciell kod av mig som ger dig en bra rabatt på dina köp i de fysiska butikerna.  
Samarbetet är nytt och om du inte fått koden ännu kan enkelt mejla mig, så hjälper jag dig. 
Örtagubben står just inför att göra om sin webshop under våren och när den nya är klar, kan du som kund hos mig även få rabatterade köp i denna.  

Vill du enbart beställa varor ur Holistics sortiment, får du bästa priset om du handlar hos Vitamera.
Priserna ligger under de jag själv kan erbjuda, då Holistic vill gynna återförsäljare som ger personlig rådgivning genom extra låga priser i deras affiliatebutiker.

På Greatlife hittar du ekologiska kosttillskott från Innate och Mega Food som är perfekta för egenvård och för dig som mår bäst på matbaserade kosttillskott. Bland annat hittar du alla fina probiotikaprodukter från "Floratrappan här". Fri frakt! 

På Madeleine Marcus webshop/Web VItal kan du köpa kosttillskott av märken som Alpha Plus och Allvia.
Bland annat hittar du alla kosttillskott du behöver efter att du har gjort en hårmineralanalys via Trace Elements här. Fri frakt för order över 500 kr. 

Här hittar du fin ekologisk inredning och babyprodukter för ett hälsosammare liv hemma.