Tack för din bokning!

Spara den här sidan och läs noga igenom den text som gäller dig flera dagar innan din tid. Bland annat behöver du fylla i hälsoutvärderingen i god tid innan ditt första möte med mig och här står det hur du hittar till mottagningen. 
Jag ser fram emot vårt möte!

Inför ditt besök hos mig

Dörrskylt Dörrskylt

Hitta till mottagningen
Adressen är Konvojgatan 1, Hammarby Sjöstad. Gå in genom tunneln till innergården. Praktiken har egen ingång i markplan till höger och dörren är skyltad med mitt namn enligt skylten till höger här.

Åker du kommunalt kan du välja följande alternativ:
Tvärbanans linje 22 till Mårtensdal.
Buss 74 och 96 till Luma.

Åker du bil, kan du parkera på gatan utanför i mån av plats. Det finns även P-platser på Hammarbyterassen och parkeringshus på Heliosgatan och Redargatan.
Observera att det inte finns några parkeringsautomater i området och att du endast kan betala din parkering via stadens betaltjänst eller via talsvar 0770-991 991. Områdestaxa 3. 

Betalning
Du kan förskottsbetala via faktura, betala med kontanter eller Swish på mottagningen. Swishnumret är 123 540 65 90 om du vill lägga in det som favorit i förväg. Tänk på att ändra grundinställningarna för beloppsgränsen på din bank i förväg så att du kan betala med högre belopp än 2000 kr om du inte redan har gjort det.


Viktigt att veta om mottagningen
Mottagningen har bara ett draperi mellan väntrum och mottagningsrum men det går jättebra att sitta ned i väntrummet tidigast 15 minuter innan din bokade tid, så hinner kunden före dig lämna mottagningen först. 

Det kan vid enstaka tillfällen kan finnas en hund på mottagningen (liten som en chihuahua). Hunden är snäll men skäller lite just när du kommer. Låt mig gärna få veta om detta vållar dig obehag, så säkerställer jag att hunden inte är på plats under ditt besök.
 
Förberedelser
1.Om det är din första konsultation med mig, eller om det har gått mer än tre år sedan vårt senaste möte, ska du fylla i hälsoutvärderingen som du ser i PDF-filen här. Skriv ut den och ta med dig till ditt besök hos mig eller ladda upp den till din personliga delningsmapp via OneDrive som du får av mig i dagen innan din bokade tid. Räkna dock med att börja fylla i den flera dagar före vårt möte. Det underlättar om du skaffar dig ett onedrivekonto, så att du enkelt kan ta del av all information du får av mig. 

Fyll bara i så mycket som ryms på raderna, då extra text inte kommer att synas.
En viktig detalj är att du ska öppna filen i Adobe Acrobat Reader för att kunna fylla i den och spara den i din dator. 

2. Har du provsvar från sjukvården som du vill att jag tar hänsyn till, så sänd mig dessa så att jag har dem dagen innan vårt möte. Har du inte möjlighet att göra det, ta i stället med dig utskrivna kopior så behöver vi inte använda din värdefulla besökstid till praktiska göromål som att skanna eller skriva av dem. 

3. Har du provsvar från något funktionsmedicinskt laboratorium som jag inte redan känner till och som du vill att jag tar hänsyn till?
Sänd mig dessa så att jag har dem minst 7 dagar innan vårt möte, då de tar längre tid att gå igenom.
Tolkningsavgift om 200–400 kronor (beroende på hur mycket tid jag behöver lägga ner på dessa) kan eventuellt tillkomma på funktionsanalyser. Detta är något som vi i så fall kommer överens om i förväg.
 
Vill du hellre posta information till mig så är postadressen till mitt kontor:
Firma Madeleine Marcus
Fiskarrovägen 4 C
135 68 Tyresö

Observera att du inte ska sända någon post till min mottagning på Konvojgatan. 

4. Ta med eventuella läkemedel och kosttillskott som du använder regelbundet. Det räcker inte med att enbart ta med innehållsförteckningen då jag känner in produkterna med kinesiologi.
Ta endast med dig de produkter som du använder just nu.  

5. Använd inte parfym eller parfymerade hud/hårvårdsprodukter strax innan ditt besök hos mig. Undvik även kläder med starkt parfymerade tvätt- och sköljmedel. Rök inte heller just innan du går in. 

Om du inte redan har gjort det, så läs här hur det går till hos mig.

All personlig information såsom hälsoutvärdering, hälsouppdatering, provsvar, behandlingsförslag och fakturor, delas mellan oss via din personliga delningsmapp. 

Betalning
Du betalar kontant eller med Swish på mottagningen, eller via Klarna faktura genom bokadirekttjänsten. 

Inför vårt skypemöte

Tekniska förberedelser inför vårt möte:
Ladda ner Skype gratis till din telefon, dator eller surfplatta.
När vi har bytt kontaktuppgifter med varandra är det sedan fritt fram att skypa kostnadsfritt över hela världen. 

Mitt skypenamn och skypekonto heter: live:madeleinemarcus
Skriv in mitt skypenamn i sökrutan på Skype, klicka på min profil och klicka sedan ”lägg till i kontaktlista” så godkänner jag din kontaktförfrågan. Om du har ett skypenamn som är helt annorlunda än ditt riktiga namn, så skriv in ditt namn i kontaktförfrågan så att jag förstår vem det är. Jag godkänner endast förfrågningar jag känner till. 

Så här ser mitt konto ut:

Du behöver ha högtalare och mikrofon i din enhet. Har du inte det, kan du köpa ett enkelt headset och koppla in i stället. Jag måste kunna se dig under vårt samtal, varför det är ett krav att du har en fungerande kamera.
Kontrollera att ditt internet och din utrustning fungerar och att appen är påslagen innan vår session så att jag kan nå dig.

Jag skypar dig på exakt klockslag. Om jag av någon anledning inte kan nå dig på skypen, kommer jag att mejla dig omedelbart så att vi kan hitta en lösning så snart som möjligt. 
 
Förberedelser kring din hälsa inför vårt skypemöte
Har du provsvar från sjukvården som du vill att jag tar hänsyn till, så sänd mig dessa så att jag har dem dagen innan vårt möte. 

Om vi aldrig har träffats och om du inte redan färska provsvar rekommenderar jag att du beställer Marcus Screening via Blodkollen eller liknande inför eller någon gång i början av din behandling. 
 
Har du provsvar från något funktionsmedicinskt laboratorium som inte jag redan känner till?
Sänd mig dessa så att jag har dem minst 7 dagar innan vårt möte, då de tar längre tid att gå igenom. Tolkningsavgift om 200–400 kronor (beroende på hur mycket tid jag behöver lägga ner på dessa) kan eventuellt tillkomma på funktionsanalyser. Detta är något som vi i så fall kommer överens om i förväg.

Ha tillgång till eventuella läkemedel och kosttillskott som du använder regelbundet under vårt samtal. 
 
Om det är vårt fösta möte, eller om det har gått mer än tre år sedan vårt senaste möte
Fyll i hälsoutvärderingen som du ser i PDF-filen här.
Du kan välja mellan att ladda upp den till vår gemensamma digitala delningsmapp som du får av mig i dagen innan din bokade tid, eller skriva ut den och posta den till mig. Räkna dock med att börja fylla i den flera dagar före vårt möte. Räkna med att börja fylla i den flera dagar före vårt möte. 

Fyll bara i så mycket text som ryms på raderna.
En viktig detalj är att du ska öppna filen i Adobe Acrobat Reader för att kunna fylla i den och spara den i din dator. 

Om skypemötet avser en hälsouppföljning inom 3 år från vårt senaste möte: 

Sänd mig en kort uppdatering via din personliga delningmapp som du fått av mig om max 1 A4 på hur du har mått sedan vårt senaste möte.
Det kan handla om symptom som försvunnit, tillkommit, ökad eller minskad stress, ny miljö, förändringar i din livssituation, hur det gått med kosten, hur tarmen och sömnen fungerar etc.
 
Skriv även ner hur mycket av de olika kosttillskotten du har kvar och om något av dem har orsakat besvär för dig och om du tar nya läkemedel.
 
All personlig information såsom hälsoutvärdering, hälsouppdatering, provsvar, behandlingsförslag och fakturor, delas mellan oss via din personliga delningsmapp i OneDrive. Det underlättar om du skaffar dig ett onedrivekonto så att vi enkelt kan dela information mellan varandra på ett säkert sätt. 
 
Vill du posta information till mig så är postadressen till mitt kontor:
Firma Madeleine Marcus
Fiskarrovägen 4 C
135 68 Tyresö

Observera att du inte ska sända någon post till min mottagning på Konvojgatan. 
 
Betalning
Du förskottsbetalar via en faktura som du får i samband med din bokning av mig eller Klarna faktura via bokadirekttjänsten. 

Köpa kosttillskott
Du har möjlighet (men inte skyldighet) att köpa de flesta kosttillskott jag rekommenderar via mejl och på min mottagning till fördelaktiga priser.
Kostnaden för ett bra näringsstöd under behandlingen brukar i genomsnitt ligga mellan 1200–1800 kr per månad.

Produkterna du får rekommenderade är av högsta möjliga kvalitet i fråga om renhet eller biotillgänglighet och är fria från GMO (genmanipulerade organismer) och svartmögel. 

Jag har lång erfarenhet av att arbeta med de produkter jag rekommenderar vilket ökar chanserna att förutse effekten av dem. 

Avbokningsvillkor
Avboka din tid senast 24 timmar innan du har din bokade tid. 
Vid senare avbokningar än 24 timmar, debiteras 100 % av den bokade tiden (undantaget eget ohälsotillstånd som kan styrkas med läkarintyg). Detta är för att göra det möjligt för mig att försöka hinna erbjuda någon annan din tid. 

Så här avbokar du din tid: 
Avboka din tid med hjälp av avbokningskoden du fått av Bokadirekt eller genom att mejla mig. Mejlservern registrerar vilken tidpunkt ditt mejl är sänt. Jag bekräftar din avbokning direkt när jag ser den. 

Personuppgifter och sekretess
För att kunna boka en tid hos mig behöver jag få uppgifter från dig som förnamn, efternamn, födelsenummer, fullständig adress, e-postadress och mobiltelefonnummer (om sådant finns), samt skypenamn i de fall vi bokar ett skypemöte. Uppgifterna används för att jag ska kunna identifiera dig eller kontakta dig, samt vid upprättande av kvitton och fakturor, samt i de fall jag sänder varor, beställer ett laboratorietest till dig eller gör en order för din räkning enligt överenskommelse.  

Enligt lagen om yrkesverksamhet på hälso- och sjukvårdens område (1998:531 8§) gäller tystnadsplikt för all personal inom området, vilket även omfattar min verksamhet. 

Här och här kan du läsa mer om hur det går till hos mig och hur jag arbetar. 

Sidan är uppdaterad 180807