Aktuell prislista

Under våren säljer jag slut på mitt lager. När det blir för få produkter kvar i listan, kommer jag att ta bort listan, även om det finns en del produkter kvar. Är du osäker på om jag har en vara i lager, så mejla mig bara på madeleinemarcus@outlook.com så hjälper jag dig så fort jag kan.
 
Fraktkostnader
- Order upp till 2 kg kostar 65 kr.
- Order mellan 2-3 kg kostar 153 kr.
- Order till övriga EU-länder följer också Postnords priser på spårningsbara brev + 25 % moms

Så här gör du din order
Mejla mig korrekt produktnamn, samt antal av de produkter du önskar tillsammans med ditt namn och din adress och mobiltelefonnummer, så skickar jag dem till dig så fort som möjligt. Får jag din order tidigt på morgonen, har du troligen varorna hos dig nästa dag. Har jag slut på produkten du önskar, kommer jag att tipsa dig om ett bra inköpsställe. Adress: madeleinemarcus@outlook.com

Personlig rådgivning
Jag kommer att fortsätta med min personliga rådgivning som näringsterapeut i minst lika stor utsträckning som förr och när jag rekommenderar kosttillskott till dig i framtiden kommer jag att tydligt ge dig länkar till inköpsställen där du kan köpa tillskotten enkelt. Eftersom jag är väl bekant med butikernas sortiment, kommer jag att ge rekommendationer så att du behöver handla dem på så få inköpsställen som möjligt.
Jag hoppas och önskar att detta kommer att bli minst lika bra för dig som tidigare.

Varma hälsningar,
Madeleine
2018-02-14