Har du fått en hälsorådgivning för egenvård i gåva?

Grattis! 
Ett enda möte kan göra stor skillnad för ditt framtida välmående.
Jag ger dig kunskap och anpassar råden efter dina behov och önskemål. 


Här är en liten sammanfattning om vad gåvan innehåller som jag rekommenderar att du läser först. 
Beroende på om vilken slags gåva du fått av mig, behöver du även läsa om hur du förbereder dig inför vårt möte. 
Läs om videosamtal här.

Så här går en hälsorådgivning till

Omfattande hälsointervju
Vi går igenom din hälsoutvärdering, precis lika noga som vid mer djupgående och långsiktiga behandlingar som kräver uppföljningar. 
Det som skiljer sig är att råden kring kost- och kosttillskott kommer att se lite annorlunda ut, då vi inte förväntas göra någon uppföljning (vilket du naturligtvis kan ändra på om du önskar). 

Genomgång av provsvar
Har du färska provsvar från vården, så går vi även igenom dessa. Har du inga provsvar, men vill ta prover inför vårt möte, rekommenderar jag att du beställer testpaketet som heter Madeleine Marcus Screening.

Personliga kostråd
Personliga kostråd

Skräddarsydda kostråd
Dina kostråd baseras på din nuvarande hälsostatus och situation. Jag förklarar hur olika livsmedel påverkar kroppen och hur och vad du kan äta för att må så bra som möjligt. 
De värsta hälsobovarna tas bort och råden läggs upp i samråd med dig och dina erfarenheter kring hur olika livsmedel påverkar dig. Skillnaden från kostrådgivningen man får när jag arbetar långsiktigt med uppföljningar är att dina råd blir lite mer flexibla. 

Kosttillskott
Kosttillskott

Egenvårdsprogram med kosttillskott 
Ett egenvårdsprogam innebär att du får ett personligt kosttillskottsprogram som du kan använda dig av under minst ett år som en hjälp för att bibehålla eller förbättra din nuvarande hälsostatus.

Du får exakta skriftliga råd om de olika produkterna, samt hur och när du ska ta dem.
Produkterna är av högsta möjliga kvalitet i fråga om renhet och biotillgänglighet, samt är fria från GMO (genmanipulerade organismer) och svartmögel. 

Du har möjlighet (men inte skyldighet) att köpa dem av mig till fördelaktiga priser och du sätter själv gränsen för hur mycket de får kosta per månad. Det går oftast att få riktigt fina egenvårdsprogram för runt 500 kr i månaden. Välkommen! 

Sidan är uppdaterad 210809