Coaching

Pris för enskilda bokningar: 400 kr för 40 minuter. 
Mejla mig för att boka en tid. 

Håll ångan uppe!

Behöver du lite ny inspiration och pepp, utan att för den skull behöva gå igenom din hälsosituation på nytt? 

Ibland behövs ingen uppföljning förrän efter lite längre tid och under mellantiden kan motivationen börja dala, särskilt om du nyligen gjort en del förändringar som kräver lite extra av dig.

Coaching mellan sessionerna kan även vara till hjälp att modifiera dina nya kost- och livsstilsrutiner så att de fungerar bättre i din vardag eller vara som ett allmänt stöd för dig på din hälsoresa. 

Du bestämmer formen
Coaching kan vara både ytlig och djup, allt beroende på vem du är och vad du vill. Mentala och praktiska råd är värdefulla, men förändringar har ännu större chans att bli varaktiga när alla delar av dig är med i ditt beslut om hur du vill att det ska bli.

Vad är skiljer coaching mot en funktionsmedicinsk konsultation? 
  • Funktionsmedicin är rådgivande och undervisande. Jag för journal och gör ett omfattande detektivarbete för att förstå din kropps reaktioner och du får en behandlingsplan vid varje tillfälle i syfte att hjälpa kroppen till balans.
     
  • Vid coaching kommer jag att ha ett hum om din hälsostatus, men inte vara påläst i detalj och jag för inte journal och lägger inte upp några nya funktionsmedicinska behandlingsförslag.

    Du kommer att få en del tips och råd, men jag är mer bollplank än rådgivare och samtalen syftar till att du lättare kunna förstå vilka dina hinder och behov är, få mer handlingskraft, motivation och inspiration.
    Och framför allt - bli starkare i dig själv!


Varför är det så stor prisskillnad mellan funktionsmedicinsk rådgivning och coaching?
All coaching sker via videosamtal. I och med att jag inte lägger tid på att iordningställa någon lokal och djupdyka i din journal sparar jag en timmes arbete runt varje möte, vilket gör att jag kan hålla priset lågt. 
Och sist men inte minst, vill jag ju att det ska gå bra för dig under din behandling hos mig!

Vem kan använda den här tjänsten? 
Den är för dig som går på funktionsmedicinsk rådgivning hos mig, där vi hade vår senaste uppföljning för mindre än 2 år sedan och för dig.

Mejla mig för att boka en tid. 

Välkommen till lite pepp! 

Referens
"Madeleine Marcus har deltagit och genomfört 1 1/2 årig Coach Utbildning 2001 - 2002 i regi av Helhetsutveckling med Lennart Matikainen som ansvarig utbildare.
Madeleine har under de senaste 5 åren arbetat hårt med sin egen utveckling via coaching, samt i egen regi varit verksam i arbete med människor.
Som ansvarig utbildare kan jag varmt rekommendera Madeleine till alla former av arbete med människor, där det finns ett behov av stöd, lyhördhet och arbete.
Hennes förmåga att möta och arbeta med människor på ett varmt och medmänskligt sätt, är mycket bra.
Lennart Matikainen 2006-01-30"

Spontan feedback
- Kära Madeleine, vill önska dig ett gott nytt år och passa på att säga att du fortsätter att inspirera och hjälpa mig mer än du anar. "De kan därför att de tror att de kan" - Virgilius"
 
- Tack för att du påminde mig om att jag ska lyssna till mig själv!. Det är ju jag som bestämmer över mitt liv, eller hur? Och min kropp bara strålar av lycka för nu gör jag ju som den vill! 

- Madeleine har både en stor kunskap om kost och funktionsmedicin samt lång erfarenhet av rådgivning. Råden anpassas till mig personligen, OCH jag blir sedd och hörd även på ett mänskligt empatiskt plan som bidrar stort till läkningen. Jag kan också välja att få personlig coaching där samtalet med M. bidrar till att jag ser nya möjligheter och fylls av inspiration. Tack Madeleine för din djupa mogna kunskap och din vägledning  

Tekniska förberedelser

Jag sänder dig en webblänk till vårt gemensamma videorum senast 30 minuter innan vårt möte om vi inte redan har etablerat kontakt via ditt skypekonto tidigare (förutsatt att du har ett). 
Du behöver ha högtalare och mikrofon i din enhet. Har du inte det, kan du köpa ett enkelt headset och koppla in i stället. Jag måste kunna identifiera dig under vårt samtal, varför det är ett krav att du har en fungerande kamera.

Kontrollera att ditt internet och din utrustning fungerar och att appen är påslagen innan vår session så att jag kan nå dig. 

Jag skypar dig på exakt klockslag. Om jag av någon anledning inte kan nå dig på skypen, kommer jag att mejla dig omedelbart så att vi kan hitta en lösning så snart som möjligt. 

Sidan är uppdaterad 211113