Riktigt bra kosttilllskott och hälsoprodukter

Du som går under min behandling eller har gjort det tidigare, är välkommen att köpa dina produkter hos mig.

Jag kan i sända dig varor de dagar jag arbetar på mottagningen (vanligtvis 3-4 vardagar i veckan). Leverans sker hos ditt postombud inom två vardagar (oftast en). 
Frakt 65 kr för spårningsbara brev upp till 2 kg inom Sverige. 

Vill du hellre hämta kosttillskott på mottagningen så går det utmärkt. Låt mig bara få veta vad du önskar, så gör jag i ordning en påse åt dig.
Mejla din order till madeleinemarcus@outlook.com.

Priserna är förmånliga och ligger 5–10 % under rekommenderat försäljningspris enligt prislistan nedan. Listan uppdateras ofta då jag alltid strävar efter att ha ett så rent, ändamålsenligt och effektivt sortiment som möjligt. 
Önskar du någon produkt som inte finns med, så mejla mig så kanske jag kan ta hem den till dig. 

Vill du handla i Stockholms city eller i onlinebutik hittar du bra kosttillskott och andra hälsosamma produkter som ekologisk inredning m.m. nedan. När du gör din order via de här butikerna, ger det mig en liten provision på ditt köp. 
Det kostar dig inget extra att handla via de här länkarna, men är till stor hjälp för mig så att jag kan fortsätta att arbeta med det jag brinner för – att hjälpa människor till en bättre livskvalitet och hälsa.

Lifeland på Norrtullsgatan 25 A på Odenplan i Stockholm erbjuder så gott som alla produkter som jag arbetar med.
Du som går under min behandling eller har gjort det tidigare och brukar beställa varor från mig erhåller en speciell kod av mig som ger dig en bra rabatt på både onlineinköp och köp i den fysiska butiken. Om du inte fått koden ännu kan enkelt mejla mig, så hjälper jag dig. 

Moodmama har fokus på hormoner, men har så mycket mer i sitt sortiment.
Här kan du bland annat hitta produkter som kan vara svåra att få tag på i Sverige. Snabb leverans och bra service.

Vill du enbart beställa varor ur Holistics sortiment, får du bästa priset om du handlar hos Vitamera.
Priserna ligger under de jag själv kan erbjuda, då Holistic vill gynna återförsäljare som ger personlig rådgivning genom extra låga priser i deras affiliatebutiker.

I Ekobutiken hittar du alla superrena produkter från Thorne, men även riktigt bra produkter från Quicksilver Scientific, Supreme Nutrition, Bio Botanical Research och Antient Minerals. 

På Greatlife hittar du ekologiska kosttillskott från Innate och Mega Food som är perfekta för egenvård och för dig som mår bäst på matbaserade kosttillskott. Bland annat hittar du alla fina probiotikaprodukter från "Floratrappan här". Fri frakt! 

I Madeleine Marcus webshop/Web VItal kan du köpa kosttillskott av märken som Alpha Plus och Allvia.
Bland annat hittar du alla kosttillskott du behöver efter att du har gjort en hårmineralanalys via Trace Elements här. Fri frakt för order över 500 kr. 

Här hittar du fin ekologisk inredning och babyprodukter för ett hälsosammare liv hemma.