Aktuell prislista

Här hittar du en färsk förteckning över de produkter jag lagerför.
Priserna är alltid förmånliga. Beroende på hur jag arbetar förändras sortimentet ibland, då jag alltid strävar efter att förbättra sortimentet såväl prismässigt som kvalitetsmässigt.

Om någon produkt som du beställt har bytts ut, kontaktar jag dig alltid för att höra om du vill ha en alternativ produkt. Uppge därför alltid ditt telefonnummer samt din e-postadress vid din order. Fakturan för din order sänds normalt med e-post i en pdf-fil. Låt mig därför få veta vid din order om du önskar få din faktura i pappersformat i stället.
 
För order direkt till mig från mitt eget lager gäller följande villkor: (obs affiliatebutikerna har andra villkor)
- Du får alltid 10 % rabatt på Thornes produkter, samt 5 % på övriga kosttillskott. Priserna är uträknade från rekommenderat försäljningspris och rabatterna är redan avdragna i prislistan. 
- Fraktkostnad på 65 kr tillkommer på order under 2 kg, vilket gäller de allra flesta.
- Väger ditt paket mer än 1 kg, men mindre än 2 kg, bjuder jag på mellanskillnaden på 45 kr för fraktkostnaden.
- Order över 2 kg debiteras enligt postens prislista +25 % för spårningsbara brev eller paket.

Så här gör du din order
Mejla mig vilka produkter du önskar med dess korrekta namn och antal, tillsammans med ditt namn och din adress och mobiltelefonnummer, så skickar jag dem till dig så fort som möjligt. Får jag din order tidigt på morgonen, har du troligen varorna hos dig nästa dag. Adress: madeleinemarcus@outlook.com 

Vill du beställa en produkt från mina leverantörer som inte finns med i prislistan?
Vanligtvis beställer jag varor tidigt på måndag morgon. Mejla mig därför innan dess för att höra om jag kan ta hem produkten till dig för leverans till dig redan till onsdagen.
 
Ny kund?
Är du inte klient hos mig får du självklart handla ändå, men då vill jag att du förskottsbetalar.
Mejla din order enligt ovan så får du en faktura tillbaka av mig. När din betalning har gått igenom, sänder du mig en screenshot från din bank som visar det, så postar jag ordern till dig snarast. 

Observera att jag inte kan och får/kan ge dig rådgivning kring kosttillskott och analyser utan att först ha genomgått en hälsoundersökning/intervju med dig. Läs mer om detta här.
Du måste med andra ord veta på förhand vilka tillskott du vill att jag sänder dig.

När det kommer till order av tester gäller av naturliga skäl samma sak. Jag kan inte rådge dig på ett seriöst sätt om vilka tester du bör beställa utan att först veta mer om din hälsa. Vet du däremot själv vilka tester du vill ha, så förmedlar jag dem dock gärna till dig.
Sedan juni 2017 inte tillåtet att sälja hårmineralanalyser utan att samtidigt sälja/erbjuda en genomgång av provsvaret. Jag arbetar aldrig enbart utgångspunkten ifrån ett provsvar, varför jag inte kan erbjuda dig enbart en kort genomgång av hårmineralanalysprovsvaret. Bokar du däremot en normal hälsogenomgång hos mig, kan genomgången av provsvaret ingå i den tid vi använder för din räkning. 
 
Priserna nedan i pdf-filen gäller med reservation för eventuella prishöjningar.
Prislistan är uppdaterad det datum som anges i namnet på filen. Uppdateringar sker oftast ett par gånger i månaden. 

Tack för att du handlar hos mig!