Bra kosttilllskott och hälsoprodukter online

Här hittar du högkvalitativa kosttillskott, fria från GMO (genmanipulerade organismer) och andra hälsosamma produkter som ekologisk inredning utan skadliga kemikalier.
När du gör din order via länkarna, ger det mig en liten provision på ditt köp. Det kostar dig inget extra, men är till stor hjälp för mig så att jag kan fortsätta att arbeta med det jag brinner för – att hjälpa människor till en bättre livskvalitet och hälsa.

Lifeland på Norrtullsgatan 25 A på Odenplan i Stockholm erbjuder så gott som alla produkter som jag arbetar med.
Du som går under min behandling eller har gjort det tidigare och brukar beställa varor från mig erhåller en speciell kod av mig som ger dig en bra rabatt på både onlineinköp och köp i den fysiska butiken. 
Samarbetet är helt nytt och om du inte fått koden ännu kan enkelt mejla mig, så hjälper jag dig. 

Örtagubbens välsorterade butiker finns på Odengatan 37, vid Odenplan, samt på Nybrogatan 41 vid Östermalmstorg i Stockholm.
De säljer många av de produkter jag arbetar med. Du som går under min behandling eller har gjort det tidigare och brukar köpa produkter hos mig erhåller en speciell kod av mig som ger dig en bra rabatt på dina köp i de fysiska butikerna.  
Samarbetet är helt nytt och om du inte fått koden ännu kan enkelt mejla mig, så hjälper jag dig. 
Örtagubben står just inför att göra om sin webshop under våren och när den nya är klar, kan du som kund hos mig även få rabatterade köp i denna.  

På Female Balance Shop kan du bland annat köpa produkter som ibland kan vara svåra att hitta i Sverige. 
Butiken säljer många produkter som jag brukar rekommendera. De erbjuder ingen generell rabatt, men har i stället mycket frekventa rabatterbjudanden via sina veckovisa nyhetsbrev. Beställ gärna dina varor via den här länken.

Vill du enbart beställa varor ur Holistics sortiment, får du bästa priset om du handlar hos Vitamera.
Priserna ligger under de jag själv har kunnat erbjuda, då Holistic vill gynna återförsäljare som ger personlig rådgivning genom extra låga priser i deras affiliatebutiker.

Här hittar du fin ekologisk inredning och babyprodukter för ett hälsosammare liv hemma